A Murata bemutatta legújabb lemezmegmunkáló gépeit a 2018-as EuroBLECH kiállításon

A Murata Machinery Ltd.-t 1935-ben alapították Japánban. Az először textilipari termelő berendezések gyártásával foglalkozó cég 1961-ben fejlesztette ki és kezdte meg az esztergák gyártását. A cég szerteágazó tevékenységei közé tartozik a saját fejlesztésű kommunikációs készülékek, textil és lemezipari berendezések, különböző automatizált rendszerek gyártása. Szerszámgép gyártásban a fő erősségüket az automatizált, adagolós esztergák jelentik, melyek biztosítják a hatékony termelést a tömeggyártásban.

Motorum M3048TG/M3058TG – CNC vezérlésű szervo motoros Japán Stancoló gépek
A Murata, legújabb stancoló gépeit a legmodernebb gyártási technológiával tervezte. Kialakításuk környezetbarát, csak a munkamenet idején használnak energiát.

A stancoló gép nagy kapacitású forgódugattyúval van felszerelve, amely több szerszámot biztosít. A Motorum nagyméretű forgótára, több indexelhető szerszám állomással lett felszerelve így maximális rugalmasságot, valamint nagy teherbírást biztosít.

A Murata intelligens CNC vezérlő felülete csökkenti a beállítási időt, ezáltal az alkatrészek termelésére fordított idő növekszik. Megfelelő segítséget nyújt a szerszámcseréhez, a forgótár figyeléséhez, a megmunkálás ütemezéshez, a szerszámok karbantartásához és egyéb olyan funkciókhoz, amelyek maximalizálhatják a gép termelékenységét.

Az M3048TG a legújabb folyamatintegrációs lehetőségeket tartalmazza, számos automatizálási funkcióval, csökkentve az utómunkálatokat és a leállási időt.

Specifikáció

Kapacitás: 300 kN (30.6T)
Max. lemezvastagság: 6.35 mm
Max. lemezméret: 1250 x 2500 mm
(Y x X): 1250 x 5000 mm
Tengelysebesség: 125 m/min.

BB szériás élhajlítógépek szervomotoros és golyósorsós hajtással
A Murata élhajlítógépei AC szervomotoros és golyósorsós mechanizmussal működnek. A gyors ütközőnek és hátsó mérő eszköznek köszönhetően nagy termelékenység érhető el vele. Az Y1-Y2 tengely szervomotoros meghajtása lehetővé teszi a 100 mm/sec-os, nagysebességű hajlítási mozgást és a stabil ismétlési pontosságot. Ennek a meghajtási rendszernek köszönhetően kiváló környezetvédelmi teljesítményt nyújt; a karbantartás egyszerű, nincs hidraulika olaj felhasználás és a zajhatások is csökkennek.

Fiber Lézersugaras vágó gép – LS 3015 GC
Az LS3015GC a legújabb lézeres technológia, integrált optikai rendszerrel és MVHS vezérléssel működik. Ez a gép képes a normál-, rozsdamentes acélok, színesfémek, alumínium, sárgaréz és bronz vágására. A lézervágó alacsony energiafogyasztást, alacsony üzemeltetési költségeket és kevesebb karbantartási időt igényel.

További információkért keresse kollégáinkat!

Akik már minket választottak