Az OMAX bemutatja az új Abrazív Vízsugaras vonalat a 2017-es EMO kiállításon

AZ EMO Hannover 2017 kiállításon az OMAX ® Corporation bemutatja az új GlobalIMAX 1530 típusú vízsugaras vágót a 15. csarnok E93-as standján. A GlobalMAX vízsugaras vágó minőségét garantálja az OMAX, mely kedvező ár-érték arányban elérhető. Az OMAX 55100 és a legújabb generációs MicroMAX vízsugaras rendszerek is bemutatásra kerülnek a kiállítás alatt (szeptember 18 – 23 között, Hannoverben). A látogatók három vízvágó gépen tekinthetnek meg vágás demonstrációkat és további esettanulmányokat a vezérlő szoftvereken keresztül.

Új Globalmax 1530
Mint minden OMAX vízsugaras rendszert, a GlobalMAX gépek szivattyúját, asztalát és szoftvereit is az OMAX amerikai központjában tervezték, tesztelték és gyártották, két és fél évtizedes kutatást és fejlesztést követően. “A GlobalMAX termékcsaládot azzal a céllal hoztuk létre, hogy kiterjesszük a vízsugaras mérnöki és gyártási technológiánk alapjait több ügyfél számára ” – mondja Stephen Bruner, az OMAX Corporation marketing alelnöke. A termékcsalád jól bevált szivattyútechnikával, könnyen használható szoftverekkel és innovatív hajtástechnikával rendelkezik. Olyan vízsugaras rendszereket fejlesztünk, amelyek rövid és hosszú távon segítenek ügyfeleinknek jövedelmezően termelni, ez alól ez a termékcsalád sem kivétel. Az OMAX célja a GlobalMAX-al az értékközpontú vízvágók újradefiniálása.

OMAX 55100 TILT-A-JET vágófejjel
Az EMO bemutatja az 55100 típusú gépet, melyet Tilt-A-Jet vágófejjel láttak el. Ideális azokhoz a munkákhoz, melyek szigorú pontosságot és gyors gyártási időt igényelnek.

ULTRA-PRECISION MICROMAX ®
Az OMAX stand látogatói a MicroMAX legújabb generációját is megtekinthetik. A MicroMAX vágóasztalt egy vibrációs leválasztó egységre szerelik fel, hogy minimalizálják a külső rezgéseket. A hűtő tartály lehetővé teszi a vízhőmérsékletének szabályozását, ezzel segítve a megmunkálandó anyag felhasználását.

 

Könnyen használható vezérlő szoftver

Az EMO résztvevői első kézből tapasztalhatják, hogy az OMAX vízsugaras vágók könnyen kezelhetőek. Az Intelli-MAX vezérlő szoftvert kifejezetten abrazív vízsugaras vágókra tervezték, mely nem igényel speciális kezelést. Aki nem ismeri a vízsugaras vágógépek működését, néhány óra alatt megtanulhatja, hogyan lehet használni az OMAX gépeket. A gépek üzemeltetésére és karbantartására vonatkozó online képzés ingyenes, így az ügyfelek bármikor hozzáférhetnek a szükséges információkhoz. A könnyű használat mellett az Intelli-MAX szoftver kompatibilis több, mint 90 különböző fájlformátummal, beleértve az összes fontosabb CAD program fájltípust, valamint grafikus fájlformátumokat, például.jpg, .gif és .png fájlokat. Ez azt jelenti, hogy szinte minden 2D vagy 3D részfájl közvetlenül importálható az OMAX gép vezérlőjébe.

Akik már minket választottak