fbpx

Ne veszítsük el egymást!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha akcióinkról továbbra is értesítést szeretne kapni!

Feliratkozom

Cégünkről

Lamitec Kft.

Önálló működésünket 2019. augusztusában kezdtük meg, mint a Ge-Co Hungary tulajdonában lévő, teljes figyelmével és szaktudásával a lemezipari szegmensre fókuszáló gépkereskedés. A hazai közönség által már ismert portfólióból a lemezmegmunkáló gépek kerülnek át a Lamitec kínálatába kiegészítve új gyártók termékeivel.

Célunk, hogy szakmai támogatást nyújtsunk meglévő és leendő ügyfeleinknek a gép kiválasztás, üzemeltetés és automatizálás terén, az egyszerű hajlító, daraboló gépektől a csúcskategóriás, teljesen automatizált gépekig.

Ha minket választanak, számíthatnak a Ge-Co-nál megtapasztalt magas színvonalú szerviz kiszolgálásra és igyekszünk a lehető legjobb tartalék alkatrész kiszolgálást nyújtani annak érdekében, hogy a megvásárolt gépeket gazdaságosan, magas kihasználtsággal tudják üzemeltetni.

Szeretnénk ezen felül a vízvágásos technológiát, mint a legsokoldalúbb vágási módszert a fémipari alkalmazásokon túl is megismertetni, széles körben elterjeszteni.

Amit kínálunk partnereinknek

Fő tevékenységi köreink

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez