fbpx

Ne veszítsük el egymást!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha akcióinkról továbbra is értesítést szeretne kapni!

Feliratkozom

MIÉRT?

Mert tudjuk, hogy a megrendelők az alábbi szempont szerint választanak beszállítót:

  1. van-e számítógépes (tervezői) szakismeret a cégnél – alkalmas-e a vállalkozás a digitális információ feldolgozására?
  2. boldogok-e az ott dolgozók – biztosított-e minden körülmény (szerszám, gép, környezet, stb.) a jó munkavégzéshez?
  3. rendelkeznek-e kellő szakismerettel?
  4. megvan-e minden technológiai elem a cégnél, ami a munka befejezéséhez kell?
  5. rendelkezik-e kellő referenciával?
  6. a minőség nem minden! – sokan büszkék arra, hogy kiváló munkát végeznek, de a megrendelőknek sokkal fontosabb, hogy időben számíthatnak-e a megrendelt termékekre?

Vannak cégek, akikkel jó együtt dolgozni és vannak, akikkel kevésbé. A megrendelők azokat választják, akikkel biztosítva látják saját működésüket. Ügyfeleinket megkérdeztük, hogy miért választották őket beszállítónak. Válaszaikat a fenti 6 pontban összegeztük.

Ezért úgy alakítottuk ki a portfóliónkat, hogy olyan helyzetbe tudjuk hozni Önt, hogy a fenti 6 pontnak nagy biztonsággal megfeleljen.

A „Lemezmegmunkáló gépek” kategóriába csoportosítottuk a legkeresettebb termékeinket, vágás, alakítás témakörben.

Az „Egyedi lézeres megoldások” menüpont alatt találhatók a lézer hegesztő, jelölő berendezések. Ahogy a neve is utal rá, a technológiai partnerünk segítségével a feladatnak megfelelő megoldás kiválasztását tűztük ki célul.

A „3D nyomtatás” nem lemez technológiai berendezés, viszont a lézer alkalmazásához kötődően az ERMASAN kutatási területe kiterjed a nyomtató, a CAD/CAM szoftver és a nyomtatáshoz szükséges por előállítására is.

A „Kopó alkatrészek” témakör alá gyűjtöttük a víz, plazma, lézervágó berendezéseknek a termeléshez használt sűrűn cserélt alkatrészeit (keverőcső, fúvóka, elektróda, stb.) valamint az élhajlító és stancgépek szerszámait.

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez