MIÉRT?

Mert tudjuk, hogy a megrendelők az alábbi szempont szerint választanak beszállítót:

  1. van-e számítógépes (tervezői) szakismeret a cégnél – alkalmas-e a vállalkozás a digitális információ feldolgozására?
  2. boldogok-e az ott dolgozók – biztosított-e minden körülmény (szerszám, gép, környezet, stb.) a jó munkavégzéshez?
  3. rendelkeznek-e kellő szakismerettel?
  4. megvan-e minden technológiai elem a cégnél, ami a munka befejezéséhez kell?
  5. rendelkezik-e kellő referenciával?
  6. a minőség nem minden! – sokan büszkék arra, hogy kiváló munkát végeznek, de a megrendelőknek sokkal fontosabb, hogy időben számíthatnak-e a megrendelt termékekre?

Vannak cégek, akikkel jó együtt dolgozni és vannak, akikkel kevésbé. A megrendelők azokat választják, akikkel biztosítva látják saját működésüket. Ügyfeleinket megkérdeztük, hogy miért választották őket beszállítónak. Válaszaikat a fenti 6 pontban összegeztük.

Ezért úgy alakítottuk ki a portfóliónkat, hogy olyan helyzetbe tudjuk hozni Önt, hogy a fenti 6 pontnak nagy biztonsággal megfeleljen.

A „Lemezmegmunkáló gépek” kategóriába csoportosítottuk a legkeresettebb termékeinket, vágás, alakítás témakörben.

Az „Egyedi lézeres megoldások” menüpont alatt találhatók a lézer hegesztő, jelölő berendezések. Ahogy a neve is utal rá, a technológiai partnerünk segítségével a feladatnak megfelelő megoldás kiválasztását tűztük ki célul.

A „3D nyomtatás” nem lemez technológiai berendezés, viszont a lézer alkalmazásához kötődően az ERMASAN kutatási területe kiterjed a nyomtató, a CAD/CAM szoftver és a nyomtatáshoz szükséges por előállítására is.

A „Kopó alkatrészek” témakör alá gyűjtöttük a víz, plazma, lézervágó berendezéseknek a termeléshez használt sűrűn cserélt alkatrészeit (keverőcső, fúvóka, elektróda, stb.) valamint az élhajlító és stancgépek szerszámait.

Akik már minket választottak