fbpx

Dávid karbantartási tanácsai 2. rész

last chance filter A-jet

Folytatjuk sorozatunkat, gondolván a forgatható fejű vízvágók karbantartóira is

Egyre többen választják az A-jet forgatható fejet, amellyel nemcsak a vágás kúposságát lehet kompenzálni, hanem ferde vágást is készíthetünk vele.

A fej kialakításánál fogva eltér az egyenes fejtől, ezért az “utolsó esély” szűrő cseréje is némiképp eltér. Ezt mutatjuk most be a karbantartási sorozatunk 2. részében.

A 2019 őszi OMAX nyílt napunk végén megkérdeztük vendégeinket, hogy melyik előadás volt a leghasznosabb. Dávid karbantartási tanácsai vitték a pálmát. Ez volt talán a legerősebb ösztönzés, hogy összeállítsunk egy olyan karbantartási sorozatot, ami egyszerű, gyorsan el lehet olvasni, és képek/rövidke videók segítségével könnyen emészthető formában nyújt segítséget.

Az útmutató ingyen letölthető, de érdemes megfontolni, hogy mikor, milyen eszközről, mert a sok kép miatt viszonylag nagy file! (19MB)

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez