Ipari zöldségek – mivel spórolhatsz 2020-ban a céged számára?

Ipari zöldségek – biztosan lekapcsolod magad után a villanyt és rászólsz a gyerekedre is, ha égve felejti – minket még így neveltek. De mivel spórolhatsz 2020-ban a céged számára?  Mennyit tudsz egy zöld megoldással nyerni és milyen versenyelőnyre lehet vele szert tenni?

Azt mondják válság van és az idei év gazdasági lassulást hoz, oda kell figyelni. Szerintünk arról van szó, hogy a tudatosság még inkább előtérbe kerül, amikor beruházásról kell dönteni, előkerülnek olyan szempontok is, mint például az energiahatékonyság.

Mi erre helyezzük a hangsúlyt 2020-ban és szélesre tárjuk kapuinkat, hogy a minél többen meggyőződhessenek arról, hogy amiről üzletkötőink beszélnek, az maga a valóság.

A Lamitec Kft. termékválasztékában 2020-ban először jelenik meg a teljesen elektromos meghajtású élhajlító és ennek nagyobb teljesítményű hibrid hajtású testvére. Ez a csoda korábban csak prémium gyártók termékválasztékából volt borsos áron elérhető, az idén januártól pedig budaörsi bemutató termünkben bárki megtekintheti az ERMAKSAN EVO III hibrid élhajlítóját és a hagyományos hidraulikus élhajlítóhoz képest kb. 15%-kal magasabb áron haza is viheti (az arány természetesen felszereltségtől függően változhat).

Tudtad, hogy a teljesen elektromos változat a hagyományoshoz képest 69%-kal kevesebb villamos energiát fogyaszt? És az elhajlás mentesítésről sem kell gondoskodni, hiszen a szíjhajtásnak és a hajlítási hossz mentén lehelyezett csigasornak köszönhetően a terhelés eloszlása egyenletes.

Gyors, csendes, energia hatékony. Kell ennél több? Igen, lehetőleg legyen kezelőbarát és szolgáltasson termelési adatokat a vállalatirányítási rendszer számára.  Erről pedig az ERMAKSAN ER vezérlője gondoskodik, amelyet a negyedik ipari forradalom elvárásainak megfelelően fejlesztettek.

És aki a hajlításhoz ki is szeretné vágni a lemez alkatrészeket, az több technológia közül is választhat: akár olyat, amely 85%-os hatásfokkal alakítja át a villamos energiát mechanikai energiává, vagy olyan új lézer technológiát, amely a hagyományos CO2 lézerekhez képest kínál nagyon magas rendelkezésre állást és minimális karbantartási igény melletti többszörös termelékenységet legyen szó sík lemezről, profilról vagy csőről.

Mindezt nem egy gyártó termékei közül, de legelső sorban a már említett ERMAKSAN török gyártó portfóliójából, aki a török ipar egyik kiemelkedő szereplője és elkötelezett a lézerforrások, lézer diódák fejlesztése és az energiahatékony megoldások mellett. Hasonló a gondolkodásunk Ahmet Özkayannal, az ERMAKSAN kutatási részlegének vezetőjével, aki az apja vezette gépgyártó cég mellett vezeti az önálló, 80 főt számláló innovációs csoportot és egy interjúban kifejtette, hogy nincs más választásuk, mint a minőségi termelés növelése, hiszen ez adja a gazdaság erejét. Ahmet egyben török gépgyártók szövetségének az elnöke is, aki látja a globális verseny kihívásait és tudja, hogy a hozzáadott érték növelésével biztosítható az amúgy kiváló ár-érték aránynak örvendő ERMAKSAN gépek piacképessége.

Vegyük például a FIBERMAK G-FORCE fiber lézer berendezést: a nagyfokú termelékenységet a 2,5 G gyorsulás, a 8000 W-ig választható lézer forrás, a távdiagnosztika és a piac vezető Lantek szoftver biztosítja. És a kiválóan összehangolt legmodernebb Beckhoff hajtás elektronika, melynek köszönhetően a gép pozícionálási pontossága +/-0,03 mm. Ha ehhez hozzá számoljuk a 2 év gyári garanciát, akkor pontosan értjük, hogy mit ért Özkayan minőségi terméken.

Hogy a magyar piac teljes egészében részesülhessen ezen innovatív technológiák előnyeiből, a Lamitec Kft. forgalmazói megállapodást kötött az ERMAKSANNAL és veszi át a korábban a PMT által forgalmazott márkát.

Akik már minket választottak