Lemezmegmunkálás GEKA gépekkel

A GEKA gépek a legkorszerűbb technológiát képviselik a piacon. A gyors és pontos megmunkálások megbízható hátteret biztosítanak a versenyképes termékek előállításához.

A GEKA 15 000 m²-es gyárterültén, vezető mérnökök irányításával és technikai személyzetével fejlesztette ki és folyamatosan korszerűsíti a rendkívül sokoldalú gyártási funkciókkal felszerelt gépeit. A legújabb technológiák és kutatások eredményeit, több szabadalmaztatott eljárást, műszaki megoldást felhasználva törekszenek arra, hogy termékeik a legjobb minőséget képviseljék. A cég üzletfilozófiája a folyamatos fejlesztés melynek eredménye a legkorszerűbb technológián és kivitelezésen alapuló minőségi gépek gyártása, elérhető áron.
A Geka egyik szolgáltatása, az ügyfelek igényeinek figyelembevételével, a hidraulikus lyukasztó szerszámokhoz speciális kiegészítők és szerszámok készítése. Ez a folyamatos innovációnak és fejlesztésnek köszönhető.

A GEKA kéthengeres gépei rendkívül széleskörű alkalmazást tesznek lehetővé. Képzett és gyakorlott mérnökök által hatékony CAD technológia segítségével tervezték a GEKA HYDRACROP hidraulikus acélmegmunkáló berendezéseinek széles skáláját, létrehozva ezzel a laposacél és profilanyagok lyukasztásának, hajlításának és darabolásának leghatékonyabb és leggazdaságosabb megoldását. Öt különböző munkaállás található a gépen, melyet a – berendezés két végén elhelyezkedő – két független hidraulikus henger működtet. E két önálló vezérlésű hidraulikus henger segítségével szerszámcsere nélkül, egy időben, egymástól függetlenül 5 munkaállomáson (lyukasztó, kicsípő, rúdanyag daraboló, laposacél darabolóm, szögvas daraboló) végezhetünk megmunkálásokat, akár kétszeres termelékenységgel. A modellek két kivitelben érhetőek el – S (250mm-es) és SD (500mm).
Típusai:
· Hydracrop 55/110
· Hydracrop 80/150
· Hydracrop 110/180
· Hydracrop 165/300
· Hydracrop 220/300

BENDICROP – IDOMACÉL MEGMUNKÁLÓ
A GEKA BENDICROP modell a profil- és lemezmegmunkálások mellett már élhajlító funkcióval is felszerelt. A fémmegmunkáló és szerkezetgyártó cégek részére kifejlesztett modell 5 munkaállomással és a CE szabványoknak
megfelelő élhajlító egységgel működik. A bendicrop sorozat az egyetlen olyan hidraulikus megmunkáló gép, amelyen hajlítani is lehet. A késtartó vertikális mozgásának köszönhetően mind az öt munkaállomáson kiváló teljesítménnyel dolgozhat. Új, torzulás biztos rendszerrel felszerelt felső és alsó pengékkel szerelték fel a gépet. A gépek igény szerint további kiegészítőkkel (csőkicsípő, kopoltyúzó, villás kicsípő stb…) bővíthetőek.
Típusai:
· Bendicrop 50
· Bendicrop 60 S és SD
· Bendicrop 85 S és SD

Akik már minket választottak