fbpx

ELMARAD NYÍLT NAPUNK

OPEN HOUSE elmarad

Kedves Partnerünk!

Őszintén sajnáljuk, hogy hasonlóan az idei Ipar Napjai kiállításhoz, mi sem tarthatjuk meg nyílt napunkat. Nagyon készültünk rá, de közös érdek a vírus terjedésének megelőzése. A járvány lassítására tett óvintézkedések miatt az Open House-t a tervezett formában el kell halasztanunk, mert felelősséget vállalni úgy tudunk, ha az egymással való közvetlen érintkezést minimálisra szorítjuk.

Továbbra is célunk segíteni Önöket abban, hogy egy-egy gépvásárlás során megalapozott döntést tudjanak hozni, ezért bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

Az OPEN HOUSE kiállítást amint lehet bepótoljuk, és a pontos dátumról időben értesíteni fogjuk Önöket. 

Üdvözlettel: a Lamitec csapata

Addig is...

Addig is rövid videókkal fogjuk megmutatni gépeinket működés közben! Ha szeretne ezekről értesítést kapni, pár adat kell csak hozzá, és írja be üzenetként, hogy “videókat kérek”.

...ÉS A LEMEZ ÁTALAKUL

  • ÉLHAJLÍTÓ
  • LEMEZOLLÓ
  • VÍZVÁGÓ
  • PLAZMAVÁGÓ
  • ACÉLMUNKÁS – MŰHELYSEGÉD
  • LÉZERJELÖLŐ

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez