fbpx

Pályázati kisokos FRISSÍTVE

hipa+kkv lamitec

Tudjuk, hogy nem könnyű eligazodni, és áttekinteni, hogy melyik pályázatba férünk bele, milyen célok és feltételek mentén lehet elindulni.

Ezért összeszedtük a jelenleg elérhető pályázati lehetőségeket egy táblázatba, amely könnyen áttekinthető, és segít egyben látni a támogatás feltételeit, kritériumait.

Megjelent az Új Versenyképesség növelő támogatási program nagyvállalatok részére, a koronavírus okozta károk kompenzálására.

HIPA

  • vissza nem térítendő készpénztámogatás
  • 50 mrd HUF keretösszeg, hazai forrásból  

Újra megnyílt a KKV START INNOVÁCIÓ pályázat, innovációs tevékenységének ösztönzésére

Előzetes szakmai vélemény szükséges (kötelező) aminek benyújtási határideje: 2020. július 20., majd a támogatási kérelmek benyújtási határideje: 2020. szeptember 28. (A következő szakasz határideje 2020. augusztus 28.)

Ha szüksége van pályázatíró partnerünk segítségére, akkor az itt letölthető adatlap segítségével tudja a pályázatírás folyamatát megkezdeni.

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez