Partnereink / Gépek

Odafigyelve vevőink igényeire, gyorsabb és gazdaságosabb gépekkel egészítettük ki a forgalmazott termékeinket. Az ERMAKSAN gyártó elkötelezett a lézertechnológia fejlesztése mellett, széles termékpalettával rendelkezik, valamint az ipar 4.0 érdekében számos innovációt alkalmaz. Ezen szempontokat figyelembe véve választottuk őket együttműködő partnerként.

Az OMAX világvezető az abrazív vízsugaras rendszerekben. Minden egyes vízsugaras gépe; a vállalat innovatív vezérlő szoftverével van ellátva, így megfizethető abrazívsugaras technológiát biztosít a változó és sokszínű iparnak. Az vízsugaras rendszereiket 20 éve folyamatosan fejlesztik. Az OMAX az egyetlen teljesen integrált abrazív vízsugaras cég, mely saját maga tervezi és gyártja a vezérlőt, a szoftvert, a szivattyút, és az asztalt.

A dél-koreai székhelyű vállalat 1990-es alapítása óta önállóan fejlesztett és halmozott fel új technológiákat. A HK szigorú szerkezeti elemzéssel optimalizált géptervezési technológiát alapul véve gyárt ultrakönnyű és nagy pontosságú lézervágó gépeket. Ezen felül saját fejlesztésű gyártásautomatizálási megoldásokkal is rendelkezik. Fejlett K+F központjuk és a házon belüli technológiai képzési központjuk gondoskodik arról, hogy a HK mindig az élvonalban legyen.

Az AMOB portugál gyárát 1960-ban António Martins Oliveira Barros (AMOB) alapította. Fia, majd unokája kitartó munkájának, és jelentős fejlesztéseinek köszönhetően vált a világ egyik legjelentősebb gyártójává a fémmegmunkálás gépeinek területén. A gyártó kiemelkedő minőséget biztosít a csőhajlító gépek széles választékával: az egyszerű modelltől a CNC vezérelt hagyományos gépeken keresztül a modern, teljesen elektromos modellekig minden méretben.

Az alapítók 30 éves faipari tapasztalával 1999-ben indult az EMC Olaszországban. Miután közel két évtizedig terveztek és gyártottak high-end faipari gépeket, 2018-ban elindították a fémipari divíziójukat is. Napjainkban azon dolgoznak, hogy innovatív technológiák és mérnöki tudásbázisuk segítségével egyre nagyobb teljesítményű, és egyre olcsóbb gépeket tudjanak nyújtani a fa-, és fémipar számára.

Az ErreDue-t 2000-ben indította egy csapat gáz előállításában jártas szakember és mérnök Olaszországban. Ennek a csapatnak a tapasztalatából nőtték ki magukat mára egy olyan vállalattá, ami a legkisebb speciális tudományos kutatásokat végző laboratóriumoktól kezdve a legnagyobb gyártóóriásokig mindenkit tud támogatni különböző gázok előállítására szolgáló berendezésekkel.

Saturn nitrogén generátor

A Davi még 1966-ban indult Olaszországban, azóta pedig már a világ vezető, nagy teljesítményű lemezhengerítő és profilhengerítő gyártójává nőtte ki magát. Van már külön üzletáguk az USA-ban és Kínában is, és világszinten több mint 100 disztribútorral dolgoznak. 2-től egészen 6 m szélességű és 6-tól egészen 400 mm vastagságú lemezeket is percek alatt megmunkálnak. Profilhengerítőik akár 800 mm-es átmérővel is megbirkóznak.

Az Akyapak Machinery jelenleg 82 országban, 5 kontinensen van jelen fém, hajlító, fúró és vágó gépeivel. Több mint fél évszázados fennállása óta a folyamatos fejlesztéseknek és technológiai újításoknak köszönhetően termékeik minősége világszínvonalúvá vált. Termékpalettájuk sokszínűségének köszönhetően autóipari, hűtő, fűtő, energiaipari beszállítóknak kínálják gépeiket. Ma az Akyapak több világszínvonalú cégnél is jelen van, mint a Mitsubishi, Mercedes, Harley Davidson, Rolls Royce és TAI.

GEKA

A GEKA 1919-ben alakult Spanyolországban. A vasipari cég 90 éves fennállása óta folyamatos fejlesztések mellett működik, hogy megfeleljenek a piac és az ügyfél igényeinek. Alkatrészeiket és szerszámaikat a Geka saját maga tervezi és gyártja, hogy a minőségi elvárásaik jóval magasabbak legyenek, mint a versenytársainak.

A gyár lézervágott alkatrészek gyártásával kezdte meg a működését 2003-ban, az elsőként Törökországban. Az akkoriban egyedinek számító technológiát gyorsan sajátították el az alapító tulajdonosok és hamar több gépgyártó szerviz partnerévé és értékesítőjévé váltak. 2008-ban készítették el az első saját lézer gravírozó, majd 2010-ben az első saját lézervágó gépet. Mára a lézer technológia egyik leginnovatívabb vállalata a Laserisse, mely több mint ezernégyszáz eladott géppel büszkélkedhet a világ több mint 42 országában.

Akik már minket választottak