fbpx

Ne veszítsük el egymást!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha akcióinkról továbbra is értesítést szeretne kapni!

Feliratkozom

Partnereink / Gépek

Odafigyelve vevőink igényeire, gyorsabb és gazdaságosabb gépekkel egészítettük ki a forgalmazott termékeinket. Az ERMAKSAN gyártó elkötelezett a lézertechnológia fejlesztése mellett, széles termékpalettával rendelkezik, valamint az ipar 4.0 érdekében számos innovációt alkalmaz. Ezen szempontokat figyelembe véve választottuk őket együttműködő partnerként.

Az OMAX világvezető az abrazív vízsugaras rendszerekben. Minden egyes vízsugaras gépe; a vállalat innovatív vezérlő szoftverével van ellátva, így megfizethető abrazívsugaras technológiát biztosít a változó és sokszínű iparnak. Az vízsugaras rendszereiket 20 éve folyamatosan fejlesztik. Az OMAX az egyetlen teljesen integrált abrazív vízsugaras cég, mely saját maga tervezi és gyártja a vezérlőt, a szoftvert, a szivattyút, és az asztalt.

Az Akyapak Machinery jelenleg 82 országban, 5 kontinensen van jelen fém, hajlító, fúró és vágó gépeivel. Több mint fél évszázados fennállása óta a folyamatos fejlesztéseknek és technológiai újításoknak köszönhetően termékeik minősége világszínvonalúvá vált. Termékpalettájuk sokszínűségének köszönhetően autóipari, hűtő, fűtő, energiaipari beszállítóknak kínálják gépeiket. Ma az Akyapak több világszínvonalú cégnél is jelen van, mint a Mitsubishi, Mercedes, Harley Davidson, Rolls Royce és TAI.

A GEKA 1919-ben alakult Spanyolországban. A vasipari cég 90 éves fennállása óta folyamatos fejlesztések mellett működik, hogy megfeleljenek a piac és az ügyfél igényeinek. Alkatrészeiket és szerszámaikat a Geka saját maga tervezi és gyártja, hogy a minőségi elvárásaik jóval magasabbak legyenek, mint a versenytársainak.

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez