fbpx

Ne veszítsük el egymást!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha akcióinkról továbbra is értesítést szeretne kapni!

Feliratkozom

Partnereink / Gépek

Odafigyelve vevőink igényeire, gyorsabb és gazdaságosabb gépekkel egészítettük ki a forgalmazott termékeinket. Az ERMAKSAN gyártó elkötelezett a lézertechnológia fejlesztése mellett, széles termékpalettával rendelkezik, valamint az ipar 4.0 érdekében számos innovációt alkalmaz. Ezen szempontokat figyelembe véve választottuk őket együttműködő partnerként.

Az OMAX világvezető az abrazív vízsugaras rendszerekben. Minden egyes vízsugaras gépe; a vállalat innovatív vezérlő szoftverével van ellátva, így megfizethető abrazívsugaras technológiát biztosít a változó és sokszínű iparnak. Az vízsugaras rendszereiket 20 éve folyamatosan fejlesztik. Az OMAX az egyetlen teljesen integrált abrazív vízsugaras cég, mely saját maga tervezi és gyártja a vezérlőt, a szoftvert, a szivattyút, és az asztalt.

Az Akyapak Machinery jelenleg 82 országban, 5 kontinensen van jelen fém, hajlító, fúró és vágó gépeivel. Több mint fél évszázados fennállása óta a folyamatos fejlesztéseknek és technológiai újításoknak köszönhetően termékeik minősége világszínvonalúvá vált. Termékpalettájuk sokszínűségének köszönhetően autóipari, hűtő, fűtő, energiaipari beszállítóknak kínálják gépeiket. Ma az Akyapak több világszínvonalú cégnél is jelen van, mint a Mitsubishi, Mercedes, Harley Davidson, Rolls Royce és TAI.

A gyár lézervágott alkatrészek gyártásával kezdte meg a működését 2003-ban, az elsőként Törökországban. Az akkoriban egyedinek számító technológiát gyorsan sajátították el az alapító tulajdonosok és hamar több gépgyártó szerviz partnerévé és értékesítőjévé váltak. 2008-ban készítették el az első saját lézer gravírozó, majd 2010-ben az első saját lézervágó gépet. Mára a lézer technológia egyik leginnovatívabb vállalata a Laserisse, mely több mint ezernégyszáz eladott géppel büszkélkedhet a világ több mint 42 országában.

A GEKA 1919-ben alakult Spanyolországban. A vasipari cég 90 éves fennállása óta folyamatos fejlesztések mellett működik, hogy megfeleljenek a piac és az ügyfél igényeinek. Alkatrészeiket és szerszámaikat a Geka saját maga tervezi és gyártja, hogy a minőségi elvárásaik jóval magasabbak legyenek, mint a versenytársainak.

Az alapítók 30 éves faipari tapasztalával 1999-ben indult az EMC Olaszországban. Miután közel két évtizedig terveztek és gyártottak high-end faipari gépeket, 2018-ban elindították a fémipari divíziójukat is. Napjainkban azon dolgoznak, hogy innovatív technológiák és mérnöki tudásbázisuk segítségével egyre nagyobb teljesítményű, és egyre olcsóbb gépeket tudjanak nyújtani a fa-, és fémipar számára.

Az AMOB portugál gyárát 1960-ban António Martins Oliveira Barros (AMOB) alapította. Fia, majd unokája kitartó munkájának, és jelentős fejlesztéseinek köszönhetően vált a világ egyik legjelentősebb gyártójává a fémmegmunkálás gépeinek területén. A gyártó kiemelkedő minőséget biztosít a csőhajlító gépek széles választékával: az egyszerű modelltől a CNC vezérelt hagyományos gépeken keresztül a modern, teljesen elektromos modellekig minden méretben.

Ügyfélszolgálat