fbpx

Rendkívüli tájékoztató Ügyfeleink részére az új koronavírusos (COVID-19) megbetegedésekkel kapcsolatban

tájékoztató az intézkedésekről

Kedves Partnereink!

Mi is állandó figyelemmel kísérjük a járvánnyal kapcsolatos híreket. Igyekszünk mindent megtenni a kockázatok csökkentése és a fertőzés megelőzése érdekében. Kollégáink és Partnereink egészségének védelme és az üzletmenet biztosítása érdekében az alábbi változásokat vezettük be:

– Egyetértünk, hogy csökkenteni kell a személyes találkozást, jelenlétet cégeink életében. A kapcsolattartáshoz ezért ebben a rendkívüli időszakban a telefont és az e-mailt választjuk, kérjük, keressenek minket ezeken az elérhetőségeken.
– Irodáinkban higiéniai intézkedéseket vezettünk be, rendszeresen fertőtlenítjük közvetlen környezetünket, nagy figyelmet fordítunk a megelőzésre.
– Irodáinkba való belépést a beszállítás/elszállítás folyamán korlátoztuk. Kérjük türelmüket és együttműködésüket, kollégáink minden esetben megadják a szükséges segítséget.
– Sok kollégánk áttért a home office munkára, hogy ezzel is minimalizáljuk az irodai jelenlétet.
– Szervizcsapatunk továbbra is rendelkezésre áll a helyszíni munkák során, ezért biztosítjuk számukra a szükséges védőfelszerelést és tájékoztatást. Kérjük Partnereink együttműködését is, segítsék szervizcsapatunk munkáját, biztosítsák részükre és saját dolgozóik részére az egészséges munkavégzés körülményeit. Szervizcsapatunk egészsége fontos számunkra! Amennyiben lehetséges, a nem feltétlenül szükséges munkákat kérjük, ne rendeljék meg, azokat halasszuk a vészhelyzeti állapot hivatalos megszűnése utáni időszakra.
– Köszönjük minden Partnerünknek, aki tájékoztat minket a fertőzéses esetekről, illetve azok gyanújáról, hogy mi is időben megtehessük a szükséges lépéseket.

 

Üdvözlettel
A GE-CO és a Lamitec csapata

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez