Online hibabejelentés

Rendelje meg szerviz szolgáltatásainkat on-line a www.lamitecszerviz.hu oldalon.

www.lamitecszerviz.hu

Szerviz

Szerviz (Rosta Tímea, szerviz koordinátor)

Kérjük, minden esetben a szerviz koordinátorunkat hívja elsőként!

Képzett szervizes munkatársaink önálló szervizcsapatban a Wamatec-nél megszerzett tudással és tapasztalattal immár a Lamitec színeiben támogatják partnereinket.

3 fős szerviz csapatunk a Wamatec Hungary Kft. kiegészítő, 15 fős szerviztámogatásával áll ügyfeleink rendelkezésére. Munkatársaink szakmai felkészültségére nagy hangsúlyt fektetünk: évente több továbbképzésen vesznek részt, hogy tudásuk mindig naprakész legyen. Speciális technológiákat első kézből, a gyártótól kapott képzésre alapozva fejlesztjük tovább.

Minden kollégánk rendelkezik saját gépkocsival és a munkájához elengedhetetlen eszközökkel – szerszám készlettel, mérőműszerekkel, laptoppal és telefonnal – így rövid időn belül, az országban bárhol ügyfeleink segítségére tudnak sietni.

Online ügyfélportálunk a szerviz alkatrészmegrendelővel a Wamatec Hungary-nél megszokott feltételekkel változatlanul működik tovább, az alábbi felületen: www.lamitecszerviz.hu

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, átfogó nagy javításról vagy alkatrész rendelésről.

Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu

A Lamitec szerviz csapatának szolgáltatásai

Ügyintézés

Akik már minket választottak