Ermaksan – FIBERMAK Raptor lézervágó

Specifikáció

• munkatér hossza 2,5 m től 3 m-ig
• teherbírás 600 kg
• szervó hajtású X,U,Y és Z tengelyek
• pozícionálási pontosság +/-0,1 mm
• 500 W-tól 2 kW lézerforrás

Leírás

Alacsony üzemi és fenntartási költségének köszönhetően a RAPTOR kiváló alternatívája lehet a kiöregedő CO2 lézereknek.
Azoknak az üzemeknek ajánljuk, akik egyszerű, megbízható gépet keresnek kiváló háttér támogatással.

Az ERMAKSAN lézervágó gépei közül a RAPTOR a közép kategóriát képviseli. Kiváló ár-érték arányának köszönhetően méltán népszerű azokban a közepes méretű üzemekben, ahol különféle anyagú és méretű táblalemezek feldolgozása folyik elsősorba saját vagy külső megrendelő számára és az alkatrészek nagy változatosságot mutatnak, a sorozatok pedig kicsik ezért a tábla felrakásának, a darab levételének automatizálása nem kulcskérdés. Viszont fontos szempont, hogy  könnyen integrálható legyen a már kialakult gyártási struktúrába.

Ezen felül a RAPTOR vezérlése támogatja az Industry 4.0 elvárásnak megfelelő adat szolgáltatást, aminek köszönhetően a kapacitása maximálisan kihasználható, az üzemi költségek és a gyártáson realizálható nyereség pontosan nyomonkövethető.

A RAPTOR 500, 1000 vagy 2000 W-os IPG lézerforrással rendelhető. A 2 kW teljesítményű gép a rozsdamentes acét 8, a légyacélt 16 mm-ig képes vágni. A legkeresettebb modell munkatere 1500×3000 mm, de rendelhető 1250×2500-as méretben is. A hajtás vezérlését Beckhoff elektronika végzi, a vezérelt tengelyek száma 4 (X,Y,Z,U). A RAPTOR a PRECITEC Light Cutter vágófejével szerelték fel, amely a fókusz automata beállításával könnyíti meg a kezelő dolgát.

A táblakiosztást, a gyártási sorrendet a széles körben elterjedt LANTEK EXPER CUT szoftver biztosítja, mely képes a gyár más gépeit is mint például vízvágó, plazmavágó vagy stanc berendezés, központi rendszerként szolgálni.

Max. 4 kW teljesítmény, IPG vagy EON fényforrás, 1,5 G gyorsulás

(az ár természetesen méret, teljesítmény és felszereltség függvényében 199-300.000 EUR között változik. pl. egy 1,5x3m-es gép  ára 2 kW lézer teljesítménnyel 210.000 EUR)

További információ

További információk

Tömeg 10400 kg
Méretek 5200 × 4200 × 2610 mm
Állapot

Új gép

Gyártó

Ermaksan

Készlet

Rendelhető

Ajánlatkérés erre a gépre

  Név, Cégnév (kötelező)

  Telefonszám

  E-mail cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
  Adatkezelési tájékoztató megtekintése »

  Kérem, hogy a megadott adataim ismeretében a Lamitec Kft. munkatársai vegyék fel velem a kapcsolatot!

  Akik már minket választottak