Ermaksan – Thunderbird fiber lézervágó

Specifikáció

 • Lézerforrás: 2-, 3- vagy 4 kW-os, rack típusú
 • Asztalméret: 3×1,5 m
 • Vágófej: Precitec ProCutter Thunder
 • A gép súlya: 8500 kg
 • Tengelyek: X, U, Y  és Z, szervó motorral hajtott
 • 2D CAD/CAM software

Leírás

Az új THUNDERBIRD fiber lézervágó gép könnyű belépést kínál a fiber lézervágás világába kompakt szerkezetének, és precíz kivitelének köszönhetően. A THUNDERBIRD a tökéletes belépő szintű gép 2D lézervágáshoz, amelyet az alacsony beruházási költség és a minőségi alkatrészek garantálnak. A gép IPG YLR 2-, 3- és 4 kW-os rack típusú lézerforrással rendelhető.

A THUNDERBIRD lehetővé teszi vékony lemezek kiváló minőségű vágását sima és rozsdamentes acéltól kezdve, alumíniumon keresztül a rézig és sárgarézig. Legfőbb előnye az alacsony beruházási és üzemeltetési költség, de hatékonyság tekintetében sem marad el nagyobb testvéreitől. A 3×1,5 méteres munkaterülettel rendelkező THUNDERBIRD két asztalos kialakítású, de emelő rendszer nélkül, így az asztalok azonos magasságon mozognak. A különböző vágási magasságokra való beállást a Z-tengely biztosítja.

Precitec ProCutter Thunder vágófejjel van felszerelve, amely ideális megoldás a közepes teljesítménytartományban. A fókusz állítás teljesen automatikus, ez garantálja gyors beállást és kiváló vágási minőséget. Tartósan stabil és precíz működést biztosít, valamint a fej gyors és egyszerű karbantartását.

Az elektromos szekrény és a rezonátor a gép belsejében kapott helyet.  Ez nem befolyásolja a 3×1,5 m-es munkaterületet, viszont a kompakt felépítés alkalmassá teszi a korlátozott helyű üzemekben való elhelyezést. A biztonság maximalizálása érdekében a CE szabványoknak megfelelő védelemmel van ellátva.

A könnyű kezelhetőséget és stílusos kialakítást ötvöző Beckhoff vezérlővel felszerelt THUNDERBIRD lézervágó felhasználói gyorsan és egyszerűen megtanulhatják és irányíthatják a teljes gyártási folyamatot. Az Ermaksan mérnökei által tervezett és kifejlesztett kezelői felület elsajátítása nem igényel különösebb előképzettséget, használata könnyen elsajátítható, . A gép maximális kihasználhatóságáról a  könnyen programozható a Lantek CAD/CAM rendszer gondoskodik. Gyors, pontos ajánlat adás, precíz, kevés maradékkel járó vágás jellemzi.

További információ

További információk

Állapot

Új gép

Gyártó

Ermaksan

Készlet

Rendelhető

Ajánlatkérés erre a gépre

  Név, Cégnév (kötelező)

  Telefonszám

  E-mail cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
  Adatkezelési tájékoztató megtekintése »

  Kérem, hogy a megadott adataim ismeretében a Lamitec Kft. munkatársai vegyék fel velem a kapcsolatot!

  Akik már minket választottak