fbpx

OMAX MAXIEM 1530 - Abrazív vízvágó gép

Specifikáció

 • X tengely mozgás 3061 mm
 • Y tengely mozgás 1575 mm
 • Z tengely mozgás 305 mm
 • Asztal méret 3708 x 1740 mm
 • Max. terhelés 1465 kg/nm
 • Gyorsjárat ~12,7 m/perc
 • Támaszléc 102×2 mm
 • Elektromos követelmények 3 fázisú 380-480 VAC
 • Pontosság (folytonosan) +-2 mikron

Leírás

Az OMAX MAXIEM 1530 abrazív vízvágó gép új fejezetet nyit a vízvágók történetében. Gyorsabb, pontosabb és precízebb. A továbbfejlesztett Intelli-TRAX technológiának köszönhetően a gép 1 mikorn pontosságú vágásokra képes. A vezérlő mobilitásának köszönhetően a gép még rugalmasabb az ipari környezet számára.
Az új A-Jet 5 tengelyes vágófejnek köszönhetően a komplexebb elemek vágása sem jelent problémát.

Ha már vízvágó, akkor a MAXIEM termékcsalád a kedvencünk. Ez a Magyarországon legkelendőbb termék. Miért? Mert ügyfeleink úgy gondolkodnak, hogy megéri beruházni egy 130.000 EUR értékű gépbe (1,5x3m, 30 lóerős szivattyúval) amit később felszerelhetnek forgatható fejjel is, ha a megrendeléseik megkívánják, vagy kiegészíthető víz alatti vágáshoz szükséges felszereléssel.

A számolás viszonylag egyszerű: hasonlítsunk össze egy alacsonyabb felszereltségű gépet (140.000 EUR) és egy magasabb felszereltségűt (190.000 EUR). Öt éves amortizációval, évi 1500 üzemórával, 35 EUR/óra rezsi költséggel és 70 EUR/óra bevétellel számolva, öt év alatt pont annyival több eredményt termel a kisebb felszereltségű gép, amennyi a beruházáskor az árkülönbözet. Azaz ugyanazt a hasznot megtermeli mint a drágább gép, plusz még a fejlesztéshez szükséges beruházás árát.

Természetesen egy nyertes pályázat esetén a kezdő kör helyett indulhatunk az 5-ös kockáról, hiszen a technológiai fejlesztések támogatásának pont ez a célja, hogy olyan képességekkel gyarapítsuk vállalkozásunkat, mely a lehető legrövidebb időn belül a legnagyobb mértékben növeli cégünk versenyképességét.

További információ

További információk

Tömeg 1814 kg
Méretek 4293 × 3302 × 3200 mm
Állapot

Új gép

Gyártó

Omax

Készlet

Raktáron

Ajánlatkérés erre a gépre

  Név, Cégnév (kötelező)

  Telefonszám

  E-mail cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
  Adatkezelési tájékoztató megtekintése »

  Kérem, hogy a megadott adataim ismeretében a Lamitec Kft. munkatársai vegyék fel velem a kapcsolatot!

  Ügyfélszolgálat

  Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
  Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

  Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

  Elérhetőségek

  Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

  Tovább a termékekhez