OMAX MAXIEM 3060 vízvágó gépek

Specifikáció

 • Alapterület 625 x 401 cm
 • Magasság 244 cm
 • Súly: 3946 kg
 • X-Y tengely 523 x 259 mm
 • Z tengely 305 mm
 • Munkaterület: 582×274 cm
 • Sebesség 12700 mm/perc

Leírás

A MAXIEM 3060 JetMachining Center a vízsugaras megmunkálás új generációja. Gyorsabb, pontosabb és precízebb, megfelel a modern és nagy formátumú megmunkálási munkák magas elvárásainak. A mobil vezérlő állomás széles képernyős kijelzője megkönnyíti a vezérlő pozicionálását. A továbbfejlesztett Intelli-TRAX technológiának köszönhetően a gép 1 mikron pontosságú vágásokra képes. A vezérlő mobilitásának köszönhetően a gép még rugalmasabb az ipari környezet számára. Az új A-Jet 5 tengelyes vágófejnek köszönhetően a komplexebb elemek vágása sem jelent problémát. A DualPump megoldásnak köszönhetően a gép akár 80 lóerővel is több teljesítményre képes, ezzel is megnövelve hatékonyságát.

Ha már vízvágó, akkor a MAXIEM termékcsalád a kedvencünk. Ez a Magyarországon legkelendőbb termék. Miért? Mert ügyfeleink úgy gondolkodnak, hogy megéri beruházni egy 130.000 EUR értékű gépbe (1,5x3m, 30 lóerős szivattyúval) amit később felszerelhetnek forgatható fejjel is, ha a megrendeléseik megkívánják, vagy kiegészíthető víz alatti vágáshoz szükséges felszereléssel.

A számolás viszonylag egyszerű: hasonlítsunk össze egy alacsonyabb felszereltségű gépet (140.000 EUR) és egy magasabb felszereltségűt (190.000 EUR). Öt éves amortizációval, évi 1500 üzemórával, 35 EUR/óra rezsi költséggel és 70 EUR/óra bevétellel számolva, öt év alatt pont annyival több eredményt termel a kisebb felszereltségű gép, amennyi a beruházáskor az árkülönbözet. Azaz ugyanazt a hasznot megtermeli mint a drágább gép, plusz még a fejlesztéshez szükséges beruházás árát.

Természetesen egy nyertes pályázat esetén a kezdő kör helyett indulhatunk az 5-ös kockáról, hiszen a technológiai fejlesztések támogatásának pont ez a célja, hogy olyan képességekkel gyarapítsuk vállalkozásunkat, mely a lehető legrövidebb időn belül a legnagyobb mértékben növeli cégünk versenyképességét.

 

További információ

További információk

Állapot

Új gép

Gyártó

Omax

Készlet

Rendelhető

Ajánlatkérés erre a gépre

  Név, Cégnév (kötelező)

  Telefonszám

  E-mail cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
  Adatkezelési tájékoztató megtekintése »

  Kérem, hogy a megadott adataim ismeretében a Lamitec Kft. munkatársai vegyék fel velem a kapcsolatot!

  Akik már minket választottak