fbpx

Lemezolló

A lemezolló egyszerű de nélkülözhetetlen szerkezet. Billenő gerendás és guillotin rendszerű gépeket forgalmazunk. Ez utóbbi létezik tisztán elektromos kivitelben is de a legelterjedtebbek a hidraulikus működtetésű ollók.

A gyártó a vágó gépek közé sorolja a sarok kicsípőit, illetve az univerzális működésű műhely segédeit, melyeken a svájci bicskához hasonlóan többféle funkcióval rendelkeznek.

  • HVR – hidraulikus működtetésű guillotin rendszerű lemezolló  A HVR guillotine rendszerű lemezollók alsó és felső pengéi egyaránt 4 vágóéllel rendelkeznek, így egy penge készlettel nagyon sok vágást tudunk elvégezni. A gépet folyamatos üzemre tervezték ezért központi kenéssel és a 3 m-es család a 6-…40 mm es kapacitással, valamint a 4 m-es család automatikus hűtéssel vannak felszerelve
  • HGS – hidraulikus működtetésű billenő gerendás lemezolló -ECO kivitel  A lemez támasztását elülső támasztó karok segítik, a lemez továbbítást pedig a mellső támaszokon elhelyezett gördülő elemek. A vágás helyének beállítását árnyékvonal segítségével végezhetjük. A pontos beállítás érdekében a védőburkolat az első 1 m-en felhajtható. Vágáskor a lemezt leszorító hengerek rögzítik, a levágott részt pedig a hátsó billenők eresztik le. Hátulról a gépet fénysorompó védi.

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez