fbpx

Lemezolló

A lemezollók egyszerű de nélkülözhetetlen szerkezetek. Billenő gerendás és guillotin rendszerű lemezollókat forgalmazunk. Ez utóbbi létezik tisztán elektromos kivitelben is de a legelterjedtebbek a hidraulikus működtetésű ollók.

A gyártó a vágó gépek közé sorolja a sarok kicsípőit, illetve az univerzális működésű műhely segédeit, melyeken a svájci bicskához hasonlóan többféle funkcióval rendelkeznek.

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez