Lemezolló

A lemezolló egyszerű de nélkülözhetetlen szerkezet. Billenő gerendás és guillotin rendszerű gépeket forgalmazunk. Ez utóbbi létezik tisztán elektromos kivitelben is de a legelterjedtebbek a hidraulikus működtetésű ollók.

A gyártó a vágó gépek közé sorolja a sarok kicsípőit, illetve az univerzális működésű műhely segédeit, melyeken a svájci bicskához hasonlóan többféle funkcióval rendelkeznek.

  • HVR – hidraulikus működtetésű guillotin rendszerű lemezolló  A HVR guillotine rendszerű lemezollók alsó és felső pengéi egyaránt 4 vágóéllel rendelkeznek, így egy penge készlettel nagyon sok vágást tudunk elvégezni. A gépet folyamatos üzemre tervezték ezért központi kenéssel és a 3 m-es család a 6-…40 mm es kapacitással, valamint a 4 m-es család automatikus hűtéssel vannak felszerelve
  • HGS – hidraulikus működtetésű billenő gerendás lemezolló -ECO kivitel  A lemez támasztását elülső támasztó karok segítik, a lemez továbbítást pedig a mellső támaszokon elhelyezett gördülő elemek. A vágás helyének beállítását árnyékvonal segítségével végezhetjük. A pontos beállítás érdekében a védőburkolat az első 1 m-en felhajtható. Vágáskor a lemezt leszorító hengerek rögzítik, a levágott részt pedig a hátsó billenők eresztik le. Hátulról a gépet fénysorompó védi.

Akik már minket választottak