Lézervágó

A lézerrel kivágott szénacél alkatrészek több mint fele (55%) 6 mm-nél vastagabb. Ezzel összhangban jól megfigyelhető a trend, hogy az igény az egyre nagyobb teljesítményű gépek felé mutat, hiszen a gépépítésben, acél szerkezet gyártásban nagyobb szerepet kapnak a vastagabb anyagok. Míg korábban a vastag anyag vágására plazma vagy CO2 lézergépet használtak, mára már a kedvező üzemeltetési költség miatt egyre inkább vágnak vastag lemezt is fiber lézerrel.

A piaci igények teljes körű kiszolgálása érdekében ügyfeleinknek prémium és közép kategóriában kínálunk lézervágáshoz megoldást.

A prémium kategóriában olyan gépeket kínálunk, melyek nagyon pontosan kidolgozott technológiával rendelkeznek, csaknem minden anyagtípushoz. Legyen szó sorjamentes alumínium vágásról, vastag szénacélról, vagy dupla fóliás rozsdamentes lemezről. A gyártó szoros együttműködésben dolgozik a lézerforrás (nLIGHT) és a vágófej gyártójával  annak érdekében, hogy a vágási minőség tökéletes legyen. Az innováció a technológiai know-how-ban van, ez adja a HK lézerek egyedülállóságát és versenyképességét.

A közép kategóriában az általános igények kiszolgálására a sok éves gyártói tapasztalattal és széles körű nemzetközi elismertséggel rendelkező ERMAKSAN lézereket ajánljuk, melyek szürke eminenciásként megbízhatóan teszik a dolgukat és hajtanak hasznot azoknak, akik ezeket a gépeket választják.

Akik már minket választottak