fbpx

Lézervágó

Ma már a felső és közép kategóriás lézervágó berendezéseket szinte csak a teljesítmény, és a gyártással, üzemeltetéssel kapcsolatos gyártói know-how különbözteti meg. A gépváz rendszerint hegesztett kivitelű, hiszen viszonylag nagy szerkezetet kell megépíteni, ráadásul a forgácsoló gépekkel ellentétben a gépváznak nincs rezgés elnyelő szerepe, így az öntvény váz nem indokolt.

Hajtás rendszer tekintetében a középkategóriában általános a szervó hajtás, míg a felsőben jobbára lineáris hajtást alkalmaznak. A prémium gyártókra továbbá jellemző a saját CAD/CAM megoldás, de ezeket a gépeket üzemeltetők körében is egyre elterjedtebb a nagyobb szabadságot kínáló gyártó független szoftverek használata.

Ezek fényében az ERMAKSAN a középkategóriájú lézervágó gépek gyártásában jeleskedik és több mint 1500 gépe üzemel a világban.

A piaci igényekhez alkalmazkodva 3 termék kategóriát gyárt:

Fibermak HAWK – belépő szint, max 2 kW EON  fényforrás,

A HAWK azoknak ideális választás, akik olcsó de mégis megbízható, jól felépített gépet keresnek. Az európai előírásoknak megfelelően a gép burkolattal kerül forgalomba, CE minősítéssel.

(az ár természetesen méret, teljesítmény és felszereltség függvényében 139-200.000 EUR között változik. pl. egy 1,5x3m-es gép  ára 2 kW lézer teljesítménnyel 140.000 EUR) tovább…

Fibermak RAPTOR – max 4 kW teljesítmény, IPG vagy EON fényforrás, 1,5 G gyorsulás…

(az ár természetesen méret, teljesítmény és felszereltség függvényében 199-300.000 EUR között változik. pl. egy 1,5x3m-es gép  ára 2 kW lézer teljesítménnyel 199.000 EUR) tovább…

Fibermak G-Force – 2,5 G/4G gyorsulás, 2-10kW teljesítményű IPG lézer forrás, Precitec Procutter vágófej,

(A gép ára 200.000 EUR-tól tól indul. Ennél a típusnál egy 1,5x3m-es gép 4kW lézerforrással és számos, az alacsonyabb kategóriánál extrának számító felszereltséggel pl. 320.000 EUR)  tovább…

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez