fbpx

Plazmavágó

Ez a technológia rengeteget fejlődött az utóbbi évtizedekben. Plazmavágó gépeinket a piacvezető Hypertherm által fejlesztett áramforrással és vezérlővel szállítjuk. Beruházás előtt érdemes tájékozódni, hogy a Lamitec munkatársai miként tudnak hozzájárulni ahhoz, hogy a befektetés egy új gépbe a lehető legjobb módon hasznosuljon, az igényeknek leginkább megfelelő technológia kerüljön kiválasztásra:

  • a darab időket összehasonlítjuk más technológiával;
  • javaslatot teszünk a CAD/CAM rendszer kiválasztására, az adatok feldolgozására;
  • bemutatótermünkben vagy partnereinknél próbavágást készítünk
  • ellátjuk kopóalkatrésszel és a rendeléshez szükséges információval
  • és a lelkére kötjük, hogy csak eredeti Hypertherm alkatrészt használjon, ha meg akarja magát kímélni a váratlan elektróda kiégés vagy egyéb bosszúságot és kárt okozó kellemetlenségtől.

A gépek árát nagyban befolyásolja a méretük, az áramforrás mérete, hogy szükség van-e 5-tengelyes vágásra (gyök készítésre), és hogy milyen kiegészítőkkel szeretnénk (csővágó opció, lángvágó fej, több fáklya, stb.) felszerelni a gépet.

A legolcsóbb, kompakt kivitelű gépet már 70.000 EUR-tól tudjuk szállítani MaxPro200 áramforrással, de érdemes átgondolni, hogy annak a bizonyos 6 szempontnak melyik típus választásával tudunk leginkább megfelelni.

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez