Plazmavágó

Ez a technológia rengeteget fejlődött az utóbbi évtizedekben. Plazmavágó gépeinket a piacvezető Hypertherm által fejlesztett áramforrással és vezérlővel szállítjuk. Beruházás előtt érdemes tájékozódni, hogy a Lamitec munkatársai miként tudnak hozzájárulni ahhoz, hogy a befektetés egy új gépbe a lehető legjobb módon hasznosuljon, az igényeknek leginkább megfelelő technológia kerüljön kiválasztásra:

  • a darab időket összehasonlítjuk más technológiával;
  • javaslatot teszünk a CAD/CAM rendszer kiválasztására, az adatok feldolgozására;
  • bemutatótermünkben vagy partnereinknél próbavágást készítünk
  • ellátjuk kopóalkatrésszel és a rendeléshez szükséges információval
  • és a lelkére kötjük, hogy csak eredeti Hypertherm alkatrészt használjon, ha meg akarja magát kímélni a váratlan elektróda kiégés vagy egyéb bosszúságot és kárt okozó kellemetlenségtől.

A gépek árát nagyban befolyásolja a méretük, az áramforrás mérete, hogy szükség van-e 5-tengelyes vágásra (gyök készítésre), és hogy milyen kiegészítőkkel szeretnénk (csővágó opció, lángvágó fej, több fáklya, stb.) felszerelni a gépet.

A legolcsóbb, kompakt kivitelű gépet már 75.000 EUR-tól tudjuk szállítani MaxPro200 áramforrással, de érdemes átgondolni, hogy annak a bizonyos 6 szempontnak melyik típus választásával tudunk leginkább megfelelni.

Akik már minket választottak