fbpx

Hengerítő

A hengerítő gépek esetén a dilemma az, hogy milyen mértékig legyen a berendezés automatizált és hogy szükség van-e oldalsó illetve középső támaszra. Az AKYAPAK termékválasztékában 3 hengeres (AHK típus ) és 4 hengeres (AHS típus) gépeket találunk, melyek mérete hossztól és a hengeríthető anyag vastagságától függően változik. Az AHS 20/08 elnevezésben az első szám utal a hengeríthető hosszra, ez esetben 2000 mm, a második szám pedig a megtörhető lemez vastagságára, 8 mm.  Ügyeljen arra, hogy a nagy átmérőjű, hosszú darabok hengerítésnél biztosítva legyen e felpöndörödő lemez oldalsó és felső megtámasztása.  Ez nem csak munkavédelmi szempontból fontos, de kevesebb utómunkával jár egy pontosan meghengerített palást összehegesztése.

A könnyebb tájékozódás érdekében töltse le katalógusunkat.

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez