fbpx

Profil hajlító

A profil hajlítók jelölése szintén egyszerű, a család minden tagja APK jelzésű, az ezt követő szám pedig a görgő tengelyének átmérőjére utal. Minél nagyobb a szám, annál erősebb, nagyobb gépről van szó. Pl. az APK101 tengely átmérője 100 mm és maximum 80 cm3 másodrendű nyomatékkal rendelkező keresztmetszetet hajlíthatunk vele 240 N/mm2 szilárdságú anyagot. A berendezés hidraulika egységét egy 11 kW teljesítményű villanymotor hajtja.

Ettől kisebb gépeknél nincs feltüntetve, hogy mekkora a még hajlítható maximális keresztmetszet, a katalógus segít a kiválasztásban.

Például ha tudjuk, hogy 40x40x2,5-es zártszelvényt szeretnénk hajlítani, akkor elegendő az APK81-et választani a maga 4kW villamos teljesítményével.

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez