fbpx

Vízvágó gép

Az OMAX világvezető az abrazív vízsugaras rendszerekben. Minden egyes vízsugaras gépe; a vállalat innovatív vezérlő szoftverével van ellátva, így megfizethető abrazívsugaras technológiát biztosít a változó és sokszínű iparnak. Az vízsugaras rendszereiket 20 éve folyamatosan fejlesztik. Az OMAX az egyetlen teljesen integrált abrazív vízsugaras cég, mely saját maga tervezi és gyártja a vezérlőt, a szoftvert, a szivattyút, és az asztalt.

Különlegességénél és a benne rejlő lehetőségek miatt ezt a technológiát szeretjük legjobban. Amerikai piacvezető gyártóról van szó, így a versenyképesség a gyártó, a márka által garantált. Szerintünk a beruházást gazdasági oldalról érdemes megközelíteni rögtön az elején tisztázni, hogy milyen mértékű költséget engedhet meg magának a vállalkozás, milyen amortizációs stratégiát folytat. Azért, mert a plazma vagy lézervágáshoz hasonlóan költséges technológiáról van szó és a jól kiválasztott gép gyors megtérülést eredményez.

De honnan tudjam, hogy mennyit érdemes befektetni, ha még csak most ismerkedem a technológiával, nincs ilyen jellegű tapasztalatom?

A fokozatosság elve itt is beválik. Ha bejön az üzlet és jó eredményt hoz a gép, akkor nem kell félnünk attól, hogy új, nagyobb, több funkcióval bíró gépet kell vásárolnunk, mert egyrészt a használt berendezés jó áron értékesíthető, (ebben az OMAX is partner) másrészt a megszerzett tudás és tapasztalat az új gépen ugyanúgy hasznosítható.

Ha olcsó, egyszerű gépben, nagyságrendileg 100.000 EUR befektetésben gondolkodunk, akkor itt a

GlobalMax

Klasszikus felépítésű vízvágó, max 20 lóerős szivattyúval. tovább…

Maxiem

Ha már vízvágó, akkor ez a kedvencünk. Ez a Magyarországon legkelendőbb termék. Miért? tovább…

Omax

A prémium kategória, amely minden olyan jóval el van látva, ami a Maxiemnél opció vagy nem elérhető mint pl. az teljes szoftver megoldást tartalmazó IntelliCAM szoftver csomag, robusztusabb  szivattyú felépítés tovább…

ProtoMax

30.000 EUR beruházással ritkán juthatunk hozzá modern, CNC berendezéshez, mely ipari CAD/CAM technológián alapul. tovább…

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez