fbpx

GlobalMax

Ha olcsó, egyszerű vízsugaras vágó gépben, nagyságrendileg 100.000 EUR befektetésben gondolkodunk, akkor itt a GlobalMax. Klasszikus felépítésű vízvágó, max 30 lóerős szivattyúval. Főleg azok számára jó választás, akik tudják, hogy jobbára táblalemez feldolgozással szeretnének foglalkozni. Egyszerű, megbízható, minden olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amely versenyképessé teszi az egyszerű, kevésbé felszerelt gépek kategóriájában.

Az árak az OMAX honlapján ellenőrizhetők. Figyelem! Azok ex works árak, sem a szállítási költséget, sem a vámot, sem az ÁFA-t, sem a beüzemelés költségét nem tartalmazzák. Az általunk kiadott ajánlatok ennél magasabbak, de az ár, ÁFA kivételével ezeket a költségeket már tartalmazza.

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez