fbpx

Maxiem

Ha már vízvágó, akkor ez a kedvencünk. Ez a Magyarországon legkelendőbb termék. Miért? Mert ügyfeleink úgy gondolkodnak, hogy megéri beruházni egy 140.000 EUR értékű gépbe (1,5x3m, 30 lóerős szivattyúval) amit később felszerelhetnek forgatható fejjel is, ha a megrendeléseik megkívánják, vagy kiegészíthető víz alatti vágáshoz szükséges felszereléssel.
A számolás viszonylag egyszerű: hasonlítsunk össze egy alacsonyabb felszereltségű gépet (140.000 EUR) és egy magasabb felszereltségűt (190.000 EUR). Öt éves amortizációval, évi 1500 üzemórával, 35 EUR/óra rezsi költséggel és 70 EUR/óra bevétellel számolva, öt év alatt pont annyival több eredményt termel a kisebb felszereltségű gép, amennyi a beruházáskor az árkülönbözet. Azaz ugyanazt a hasznot megtermeli mint a drágább gép, plusz még a fejlesztéshez szükséges beruházás árát.
Természetesen egy nyertes pályázat esetén a kezdő kör helyett indulhatunk az 5-ös kockáról, hiszen a technológiai fejlesztések támogatásának pont ez a célja, hogy olyan képességekkel gyarapítsuk vállalkozásunkat, mely a lehető legrövidebb időn belül a legnagyobb mértékben növeli cégünk versenyképességét.

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez