fbpx

Omax

A prémium kategória, amely minden olyan jóval el van látva, ami a Maxiemnél opció vagy nem elérhető mint pl. az teljes szoftver megoldást tartalmazó IntelliCAM szoftver csomag, robusztusabb  szivattyú felépítés (akár 1000 órás felújítási ciklussal), gyorsabb vágás, költséghatékony karbantartás, növelt pontosság.

Ez a profik választása. Igazi igásló több műszakos üzemre tervezve. A Maxiemnél 15-25% kal nagyobb beruházási érték pillanatok alatt megtérül megfelelő kiterheltség esetén.

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez