fbpx

Lézerhegesztés

A vevői audit során a megrendelő rendszerint alaposan megnézi azt a területet, ahol az alkatrészek összeállítása történik. A hegesztés nagy gyakorlatot igényel ezért nem elég a jó minőségű felszerelés, mintákkal azt is bizonyítani kell, hogy a szakembereink megfelelően felkészültek.

A lézer hegesztés előnye abban áll, hogy a gép kezeléséhez nem szükséges hegesztés technológiai ismeret és a könnyen automatizálható, így garantált az egyenletes minőség.

Ügyfélszolgálat

Felkészült szerviz csapatunk ügyfeleink rendelkezésére áll, legyen szó állapotfelmérésről, kisebb meghibásodásról, teljes gépfelújításról vagy alkatrész rendelésről. Kereshet minket levélben is az alábbi linkre kattintva vagy rendelje meg szerviz igényét online: service(at)lamitec(dot)hu
Online szerviz megrendelés Online alkatrész megrendelés Ügyfélportál kezelési útmutató Alkatrész rendelési útmutató

Kérje ajánlatunkat lézer, plazma vagy vízsugaras vágógépekre, élhajlító, hengerítő vagy egyéb berendezésekre. Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Elérhetőségek

Raktáron lévő gépeink bármelyik nap megtekinthetők, kipróbálhatók, és néhány nap alatt leszállítjuk őket. Kérésre, előre egyeztetett időpontban próba megmunkálást végzünk. Keresse őket az alábbi linken:

Tovább a termékekhez